Kulturfluxova lektorska radionica

U subotu, 17. travnja 2021. godine, u 10 sati u organizaciji portala Kulturflux održat će se lektorska radionica namijenjena novinarima u kulturi te drugim autorima koji pišu o kulturi i umjetnosti. Voditeljice radionice, kroatistkinje i lektorice na portalu Kulturflux Marta Bužanić i Ana-Marija Francetić te urednica Kulturfluxa Jelena Bužanić, predstavit će korisne jezične savjete stečene vlastitom višegodišnjom praksom te upozoriti sudionike/ce radionice na najčešće jezične pogreške u pisanju o kulturi i umjetnosti.

Radionica će se održati putem Google Meet platforme, a za sudjelovanje se potrebno prethodno predbilježiti na e-mail adresu urednistvo.kflux@gmail.com s naznakom "Prijava za lektorsku radionicu" najkasnije do petka, 16. travnja 2021. godine, do 19 sati. Broj mjesta na radionici je ograničen zbog njezine interaktivne prirode pa je bitno prijaviti se što ranije. Svi materijali s radionice bit će dostupni sudionicima/cama po njenom završetku.

Nakon slanja prijave u roku jednog radnog dana slijedi odgovor o zaprimanju. Poveznicu na radionicu sudionici/ce će zaprimiti u petak, 16. travnja 2021. godine, do 20 sati. Sva pitanja o radionici možete poslati na ranije navedenu e-mail adresu uredništva portala.

Poveznice
Moglo bi te zanimati