Kulturflux radionica novinarskog pisanja

Portal Kulturflux 22. studenog u 18.00 h u A-126 na Filozofskom fakultetu organizira radionicu novinarskog pisanja namijenjenu svim zainteresiranima koji žele naučiti kako pisati različite novinske rodove.

Radionica je prvenstveno namijenjena studentima povijesti umjetnosti koji žele steći osnovna znanja iz novinarstva i time se okušati u pisanju raznih novinarskih formi. Na interaktivnoj, dvosatnoj radionici bit će naglasak na vježbanju pisanju najava, intervjua i osvrta. Osim studenata povijesti umjetnosti, dobrodošli su i studenti drugih studijskih smjerova koji žele dobiti više iskustva u pisanju članaka s povijesno-umjetničkim temama.

Zbog ograničenosti prostora i mogućnosti individualnog i grupnog rada te evaluacije pisanih radova, broj prijava ograničen je na 20 sudionika. Stoga vas molimo da svoju prijavu pošaljete u što skorije vrijeme.

Prijave se vrše na sljedećoj poveznici. Prijave za radionicu se zaprimaju do 20. studenog u 19.00 h. Ovim putem izjavljujemo da vaše osobne podatke ni na koji način ne zlorabimo, već da ih koristimo isključivo u svrhu organizacije radionice.

Za sva pitanja i ostale informacije slobodno se javite na urednistvo.kflux@gmail.com.

 

Poveznice
Moglo bi te zanimati