Dućan u Kiosku SC-a

Dizajn, koncept i trap

Prostor Kioska Studentskog centra u petka 15. studenog 2019. godine postat će prostor Dućana, multimedijskog dizajnerskog programa, čije će otvorenje započeti u 19 sati.

DJ Leonard Lukinac (Young Leø) za ovu će prigodu uživo miksati trap i lounge zvukove dućana, a njegovi će se miksevi moći i dalje čuti u radno vrijeme Dućana, od 12 do 20 sati radnim danom te subotom od 10 do 13 sati, do 15. prosinca 2019.

Također će se predstavit suradnja s mladim trapperom Stjepanom Mikulićem (Stu) u čijem se spotu za nedavni debitantski single Pajkit nalazi teaser za prvu liniju odjeće.

„Dućan je nastao 2019. godine s vizijom da se suvremeno odijevanje spoji s aktualnim društvenim zbivanjima, kao i novom urbanom kulturom te propadajućim medijima. Njegovi proizvodi osmišljeni su kao izravan, instantan odgovor na popularnu sadašnjost, što svaku novu liniju čini sinestezijskom refleksijom na trenutna poprišta vizualnosti, glazbe, izvedbe i virtualnosti. Estetska čistoća koja se njeguje u Dućanu proizlazi iz višegodišnjeg dizajnerskog iskustva i proučavanja povijesti dizajna, posebice rada Borisa Bućana i njegova Bućan Arta (1973.).“ (iz najave)


Dućan, Kiosk SC, 15.11.-15.12.2019.
Novosti o Dućanu možete pratiti na Instagram profilu @ducanbucan

Poveznice
Moglo bi te zanimati