Rezultati natječaja Vizitka

Ovim putem službeno objavljujemo konačan popis dobitnika natječaja Vizitka. Umjetnici i umjetnice odabrani su na temelju kvalitete radova i prezentacije radova kroz prijave, što je zbog velikog broja kvalitetnih prijava uključivalo i vrednovanje promišljenosti i razrađenosti umjetničkih koncepata, oblikovanja prijava u smislu njihove tekstualne i strukturne koherentnosti, pismenosti, vizualnog rasporeda teksta i fotografija radova, kvalitete priloženih fotografija i fotografija detalja radova. Dodatan kriterij koji se prilikom žiriranja uzimao u obzir je i mogućnost vizualizacije radova umjetnika i umjetnica na vizitkama i stickerima.

 

Nakon teške odluke odabira radova koje je uredništvo htjelo nagraditi, ali i slijedom sretnih financijskih okolnosti, pala je odluka da će se nagraditi ne samo deset, već dvanaest umjetnika i umjetnica koji su zadovoljili gore navedene kriterije i koji su, između ostalog, zadovoljili formalne kriterije prijave – da su svi prijavljeni alumni ili skorašnji alumni umjetnički usmjerenih fakulteta.

 

Pobjednici i pobjednice su:

1. ALMAŠI, Lorena

2. BAJCER, Ivana

3. BRANDIBUR, Dominik

4. BUTORAC, Denis

5. ČURČINSKI, Karla

6. DRDIĆ, Josip

7. JURKOVIĆ, Nikica

8. PAUK, Manuela

9. PEŠUN, Luka

10. RAJŠIĆ, Marina

11. ŠABIĆ, Petra

12. ŠTEFANAC, Ela

 

Čestitamo svim našim pobjednicima i prijavljenima na odličnim prijavama! Onima koje nismo ovog puta odabrali želimo naglasiti kako je ovo bila borba u kojoj su presudili i najmanji detalji. Rad sviju vas pratit ćemo i dalje s velikom znatiželjom pa se nadamo da ćemo sa svima vama ostvariti suradnju ne samo na ovom natječaju, nego i na budućim projektima.

 

Uredništvo portala Kulturflux

Poveznice
Moglo bi te zanimati