Postani član kluba mladih MSU-a!

Otvoren je poziv za nove članove KMMSU-a, a svi zainteresirani se mogu javiti voditeljici kluba Ani Škergo na e-mail adresu ana.skegro@msu.hr ili na broj 098/9900800.

Jedini uvjeti za prijavu su dob između 15 i 25 godina, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, interes za umjetnost i muzeje te kreativnost i želja za kritičkim promišljanjem, a prijava treba sadržavati osobne podatke (ime, prezime, dob, adresu prebivališta i broj telefona), kratko objašnjenje interesa i motivacije za sudjelovanjem u Klubu mladih MSU-a i termini u kojima možeš sudjelovati u tjednim sastancima Kluba (dan i sat u tjednu kada ti najviše odgovaraju sastanci).

‘Sve nas povezuje interes i znatiželja o umjetnosti i kulturi, te kroz zajedničke aktivnosti i diskusiju raspravljamo o tome kako bi trebao izgledati jedan muzej budućnosti koji će mladim ljudima postati draga i uzbudljiva destinacija. Upoznajemo se s radom Muzeja, sudjelujemo aktivno u osmišljavanju i izvedbi određenog dijela muzejskog programa, te se dodatno educiramo o suvremenoj kulturi i umjetnosti.

Što te očekuje:
• ekskluzivan „pogled iza kulisa“ Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb
• sudjelovanje u osmišljavanju i provedbi intervencija u javnom prostoru
• razmjena i suradnja s mladim ljudima iz različitih europskih zemalja uključenih u projekt
• aktivna suradnja u oblikovanju novih alata komunikacije između muzeja i šire publike
• sudjelovanje u osmišljavanju i primjeni PR i marketinških aktivnosti projekta’

Moglo bi te zanimati